top of page
Hurghada.jpg
Hurghada

Hurghada ligt aan de Rode Zee en is 'the place to be' in Egypte. Het gehele jaar door is het hier lekker warm. Daardoor is het een perfecte plek voor duikers, snorkelaars en zon- en watersportliefhebbers. Bij Giftun Island, voor de kust van Hurghada, kun je de allermooiste koralen en vissoorten spotten.

Sharm el sheikh.jpg
Sharm El Sheikh

Sharm el Sheikh is één van de belangrijkste en populairste badplaatsen in Egypte. Met temperaturen rond de 40 graden in de zomer en heerlijke temperaturen in de winter is het een geliefde plaats aan de Rode Zee voor zonzoekers.

El Gouna.jpg
El Gouna

De luxe badplaats El Gouna is vanwege haar ligging aan de Rode Zee een favoriete vakantiebestemming voor duikers. Zie jij jezelf al zwemmen tussen de vele vissen en kleurrijke koraalsoorten? Of bekijk je ze liever van bovenaf tijdens het snorkelen? 

marsa alam.jpg
Marsa Alam

Marsa Alam is gelegen in het Zuidoosten van Egypte en ligt aan de Rode Zee. Dit van oorsprong kleine vissersdorpje is door de jaren heen uitgegroeid tot een heerlijke, zonnige vakantiebestemming met vele luxe All Inclusive resorts.

Egypte.jpg
Makadi Bay

Luxe hotels en prachtige riffen is wat je in Makadi Bay kan verwachten. Deze badplaats in Egypte is een uitstekende zonvakantie bestemming voor jong en oud, gelegen aan de prachtige Rode Zee. Wat een voordeel is aan Makadi Bay is dat de temperaturen er het hele jaar door heerlijk zijn.

all inclusive 1.jpg
All Inclusive

Wat zijn jouw favoriete bezigheden tijdens vakantie? Lekker op je ligbedje aan het strand uitrusten, genieten van warme zonnestralen, zwemmen in het zwembad en helemaal nergens over te hoeven nadenken... Klinkt dat goed in je oren?

Alle duitse touroperators direct vergelijken
Hier boek je ze werkelijk allemaal!

Unieke laagste prijsgarantie
Nergens anders boek je voordeliger!

Lastminute Super Deals
Ook kort voor vertrek besparen!

bottom of page