top of page
Last-Minute_Gran-Canaria_D.jpg
Gran Canaria

Heb je behoefte aan een ontspannen vakantie onder de Spaanse zon? Kom tot rust op één van de vele goudgele stranden in Gran Canaria, een eiland van de Canarische Eilanden.

Last-Minute_Tenerife_D.jpg
Tenerife

Zonaanbidders & natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Tenerife. Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden en is gelegen ten westen van de Afrikaanse kust.

fuerteventura.jpg
Fuerteventura

Fuerteventura is één van de Canarische eilanden en heeft een woestijnlandschap met zachte heuvels en uitgestrekte vlaktes. Dit eiland heeft naast de prachtige natuur ook veel heerlijke zandstranden te bieden.

Lanzarote.jpg
Lanzarote

Ben jij op zoek naar een zonvakantie boordevol avontuur? Overweeg dan een vakantie naar Lanzarote! Lanzarote is één van de dertien Canarische eilanden en heeft een indrukwekkend vulkanisch landschap. 

La Palma.jpg
La Palma

La Palma is een van de meest rustige eilanden van de Canarische eilanden. Dit maakt La Palma een ideale bestemming voor je vakantie. Je geniet hier in alle rust van de cultuur en de natuur die het eiland rijk is

all inclusive 1.jpg
All Inclusive

Wat zijn jouw favoriete bezigheden tijdens vakantie? Lekker op je ligbedje aan het strand uitrusten, genieten van warme zonnestralen, zwemmen in het zwembad en helemaal nergens over te hoeven nadenken... 

Alle duitse touroperators direct vergelijken
Hier boek je ze werkelijk allemaal!

Unieke laagste prijsgarantie
Nergens anders boek je voordeliger!

Lastminute Super Deals
Ook kort voor vertrek besparen!

bottom of page