top of page
LMX Touristik

LMX Touristik boek je natuurlijk bij Duitsetouroperators.nl

Bestemmingen rond de Middellandse Zee en in de rest van de wereld maken deel uit van het aanbod van LMX Touristik, dat werkt volgens het bouwsteenconcept, waardoor u naast een grote flexibiliteit bij het samenstellen van uw reis, kunt profiteren van lage prijzen.

In 2001 is in Leipzig de reisaanbieder LMX Touristik opgericht. Het bedrijf heeft zich door het aanbieden van pakketreizen volgens het bouwsteensysteem tot een belangrijke deelnemer van de Duitse reismarkt ontwikkeld. Deze manier van werken levert voor u onder meer een grote flexibiliteit op in data, duur, bestemming en vliegmaatschappij. Doordat het aanbod met de bijbehorende prijzen uiterst actueel is en u desgewenst niet voor een lijnvlucht, maar ook voor een charter of een budgetcarrier kunt kiezen, vallen zelf samengestelde reizen mogelijk extra voordelig uit.

De bestemmingen liggen voornamelijk rond de Middellandse Zee in landen als SpanjePortugalItaliëFrankrijk en Oostenrijk, maar u kunt ook kiezen voor vakantie in bijvoorbeeld Azië, Afrika, Amerika of Rusland.

Al met al omvat het aanbod 36 landen wereldwijd. De nieuwste programma-toevoeging van LMX zijn de stedentrips.

Ook hier heeft u keuze uit een verblijf ver weg of wat dichterbij.

Welke reis je ook zoekt van LMX Touristik, je boekt 'm het voordeligste bij Duitsetouroperators.nl

Goedkope duitse lastminute aanbiedingen LMX Touristik?

Deze boek je natuurlijk op Duitsetouroperators.nl, jouw duitse boekingssite voor de goedkoopste duitse vliegvakanties LMX Touristik.

Alle duitse touroperators direct vergelijken
Hier boek je ze werkelijk allemaal!

Unieke laagste prijsgarantie
Nergens anders boek je voordeliger!

Lastminute Super Deals
Ook kort voor vertrek besparen!

bottom of page