top of page
DER Tour

Wie is DER Touristik?

DER Touristik is één van de meest toonaangevende reisconcerns in Europa. In 2013 is dit merk geïntroduceerd door de REWE Group, een handel- en toerismeconcern in Duitsland en Europa. Inmiddels behoren er maar liefst 132 bedrijven onder het dak van DER Touristik. ITSJahn Reisen, Dertour, Kuoni en Koning Aap zijn slechts enkele bekende merken die vallen onder het concern van DER Touristik.  Jaarlijks reizen er maar liefst 7,1 miljoen vakantiegangers met een van de touroperators en specialisten van DER Touristik.

Waarom op vakantie met DER Touristik?

  • Een van de meest toonaangevende reisconcerns in Europa

  • Uitgebreid aanbod aan pakketreizen naar Europa en ver weg

  • Verschillende bekende merken, o.a. ITS, Jahn Reisen, Dertour, Kuoni en Koning Aap

  • Maar liefst 132 touroperators met jarenlange ervaring

  • Profiteer van Duitse kwaliteitseisen en goede service

  • Onderdeel van de REWE Group

 

Op gezinsvakantie met ITS Reisen 

Ben jij op zoek naar een familievriendelijke vakantie in het middellands zeegebied? Bekijk dan het uitgebreide aanbod van de touroperator ITS Reisen, één van onze best geboekte merken van DER Touristik. Hier heb je de keuze uit vele bestemmingen rond het middellandse zeegebied met o.a. Spanje, Turkije en Griekenland. 

Bij ITS Reisen ligt de focus voornamelijk op jonge gezinnen. Voor gezinnen met kinderen zijn er dan ook talrijke kindvriendelijke hotels om uit te kiezen, boordevol faciliteiten en met eindeloos veel vermaak. Boek hier ook je vakantie naar één van de kindvriendelijke hotelketens als CalimeraPrimasol en Zafiro en profiteer van hoge kinderkortingen bij ITS. 

Luxe strandvakantie met Jahn Reisen

Ga je liever met je partner op vakantie of wil je genieten van een bijzondere droomreis of luxe zonvakantie met extra comfort? Dan kan je bij de touroperator Jahn Reisen terecht voor luxe strandvakanties naar Europa en ver weg. Ga bijvoorbeeld op verre reis naar Azië of het Midden-Oosten of geniet op een van de tropische eilanden in het Caribisch gebied of op de Malediven. 


Jahn Reisen was vroeger vooral geliefd bij koppels, maar tegenwoordig kiezen ook steeds meer gezinnen voor een luxe, ontspannen vakantie met Jahn Reisen. Verblijf bijvoorbeeld in één van de mooie 4- en 5-sterrenhotels op Griekenland of in Spanje. Kies hier voor één van de luxe hotels van o.a. Sentido en geniet van een welverdiende vakantie. 

Ben jij overtuigd? Boek dan snel jouw vakantie op Duitsetouroperators.nl bij één van de vertrouwde merken van onze partner DER Touristik.

Zo weet je zeker dat je met gerust hart op vakantie kan!

Goedkope duitse lastminute aanbiedingen DER Tour?

Deze boek je natuurlijk op Duitsetouroperators.nl, jouw duitse boekingssite voor de goedkoopste duitse vliegvakanties DER Tour.

Alle duitse touroperators direct vergelijken
Hier boek je ze werkelijk allemaal!

Unieke laagste prijsgarantie
Nergens anders boek je voordeliger!

Lastminute Super Deals
Ook kort voor vertrek besparen!

bottom of page