top of page
playa-de-las-americas.jpg
Playa de las Americas

Een vakantie naar Playa de las Americas? Het is dé feesthoofstad van Tenerife en één van de warmste plekken van de Canarische Eilanden. Voor de vele bars, clubs en discotheken kan je het beste in Verónica’s zijn. Deze strip staat in hoogseizoen vol met dansende jongeren. 

Costa Adeje.jpg
Costa Adeje

Costa Adeje, in het zuidoosten van Tenerife, is de perfecte plek voor jouw volgende vakantie. Zonliefhebbers zullen hun hart hier ophalen, want je vindt er fantastische stranden en een kilometerslange strandpromenade met de leukste winkeltjes en de lekkerste restaurants. 

puerto-de-la-cruz-1637833449-118952-ImageGalleryX2.jpg
Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz is één van de top vakantiebestemmingen van de Canarische Eilanden en is gelegen aan de noordkust van het eiland Tenerife. Dit stadje is in de loop der jaren uitgegroeid van een klein vissersdorpje tot de plaats die het nu is. 

Puerto_Santiago.jpg
Puerto Santiago

Ga in je volgende vakantie naar de kustplaats Puerto Santiago! Deze vakantiebestemming is gelegen op de Canarische Eilanden in het westen van het eiland Tenerife. Vertoef hier op het prachtige zwarte lavastrand en neem een verfrissende duik in zee.

Los cristianos.jpg
Los Cristianos

Los Cristianos is een badplaats op Tenerife, een eiland onderdeel is van de Canarische Eilanden. Deze badplaats is erg geliefd onder gezinnen met (jonge) kinderen. Dit door het autovrije centrum, de smalle straatjes en de brede zandstranden. Vroeger was Los Cristianos een vissersdorpje.

all inclusive 1.jpg
All Inclusive

Wat zijn jouw favoriete bezigheden tijdens vakantie? Lekker op je ligbedje aan het strand uitrusten, genieten van warme zonnestralen, zwemmen in het zwembad en helemaal nergens over te hoeven nadenken... 

Alle duitse touroperators direct vergelijken
Hier boek je ze werkelijk allemaal!

Unieke laagste prijsgarantie
Nergens anders boek je voordeliger!

Lastminute Super Deals
Ook kort voor vertrek besparen!

bottom of page