top of page
JAHN Reisen

Wie is Jahn Reisen? 

Deze Duitse reisorganisatie is opgericht in 1979. De REWE Group, een handel- en toerismeconcern in Duitsland en Europa, heeft de reisorganisatie in 2001 overgenomen. De reisorganisatie was al jarenlang erg actief op de Duitse markt maar is ook uitgebreid naar Nederland. In 2013 heeft de REWE Group het overkoepelende merk DER Touristik geïntroduceerd. Hier vallen maar liefst 132 bedrijven onder. Niet alleen Jahn Reisen maar ook andere bekende reisorganisaties als ITS, Dertour, Kuoni en Koning Aap behoren tot dit concern. Met maar liefst méér dan 30 jaar ervaring op de reismarkt mag Jahn Reisen zich een absolute reiskenner noemen!. De uitstekende service en de goede hotels bezorgen vele reizigers ieder jaar weer van een onvergetelijke vakantie. 

Luxe gezinsvakantie met Jahn 

Bij Jahn Reisen kan je terecht voor hoogwaardige vakanties naar de allermooiste bestemmingen, met name rond de Middellandse Zee maar ook naar de rest van de wereld. Jahn Reisen was in het verleden vooral populair bij stellen. Tegenwoordig gaan er ook steeds meer gezinnen op vakantie met Jahn Reisen. De focus in het aanbod ligt vooral op kwalitatieve 4- en 5-sterrenhotels, voornamelijk in Griekenland en Spanje. Veel hotels uit het aanbod zijn gericht op wellness. Daarnaast zijn er ook bijzondere en mooie boutique- en designhotels te boeken. Bij Jahn Reisen kan je ook verschillende luxe hotels boeken van hotelketens als: 
 

 

Jahn Reisen ultieme droomvakantie

Buiten Europa zijn er ook ontzettend veel tophotels op de allermooiste vakantiebestemmingen te boeken. Zo kan je bijvoorbeeld een mooie waterbungalow op de Malediven boeken of een luxe strandresort in Thailand of Bali. Voor ieder type reiziger is er wat wils. Ontdek andere culturen en geniet van fascinerende bezienswaardigheden tijdens je vakantie met Jahn Reisen. En wil je liever all inclusive genieten aan het strand? Dan is dat ook geen enkel probleem. 

Dus of je nu op zoek bent naar een bijzondere droomreis naar de andere kant van de wereld of naar een gezinsvakantie voorzien van luxe & comfort. Bij Jahn Reisen is het aanbod erg divers en ben je verzekerd van een comfortabele en kwalitatieve reis. Bekijk het uitgebreide aanbod op Duitsetouroperators.nl en laat je inspireren door de bijzondere bestemmingen.

 

Waar vlieg jij mee naartoe? 

Goedkope duitse lastminute aanbiedingen Jahn Reisen?

Deze boek je natuurlijk op Duitsetouroperators.nl, jouw duitse boekingssite voor de goedkoopste duitse vliegvakanties Jahn Reisen.

Alle duitse touroperators direct vergelijken
Hier boek je ze werkelijk allemaal!

Unieke laagste prijsgarantie
Nergens anders boek je voordeliger!

Lastminute Super Deals
Ook kort voor vertrek besparen!

bottom of page