top of page
Canarische eilanden 2.jpg
Canarische Eilanden

Een heerlijk klimaat, uitgestrekte zandstranden, een grote verscheidenheid aan landschappen én talrijke watersporten. Er zijn genoeg redenen voor een zonvakantie naar de Canarische Eilanden!

Duitse lastminute aanbiedingen Mallorca
Mallorca

Van idyllische baaien aan de helderblauwe zee tot het natuurrijke binnenland met historische dorpjes als Valldemossa: het mooie eiland Mallorca behoort tot de populairste vakantiebestemmingen van Spanje.

Duitse lastminute aanbiedingen Ibiza
Ibiza

Het is het eiland van 'ultieme vrijheid' en authentieke hippiemarkten, maar ook van het bruisende nachtleven in trendy nachtclubs: hola, Ibiza! Dit idyllische eiland, gelegen in de Middellandse Zee, behoort tot de Balearen.

Duitse lastminute aanbiedingen Spanje
Costa del Sol

De Costa del Sol, oftewel de zonnekust, ligt in het zuiden van Spanje en wordt gevormd door de provincies Malaga en Granada. Deze immens populaire vakantiebestemming is vooral geliefd onder Noord-Europeanen. De zon schijnt hier namelijk meer dan 300 dagen per jaar.

Costa blanca.jpg
Costa Blanca

Op zoek naar een vakantiebestemming met veel mogelijkheden? Costa Blanca in Spanje is een diverse en populaire bestemming voor een zonvakantie met haar witte kust en amandelbomen. Samen met je gezin, met je partner of met vrienden. Er is voor iedereen wat te doen.

Costa Brava.jpg
Costa Brava

De Costa Brava, een heerlijke zonnige vakantiebestemming in Spanje waar jaarlijks vele Nederlanders naar afreizen. Deze costa is een van de populairste Spaanse costas en bevindt zich in het meest noordelijke gedeelte van de oostkust, in de autonome regio Catalonië.

Costa-de-Almeria-3.jpg
Costa de Almeria

Aan de zuidoostkust van Spanje vind je Costa de Almeria; een heerlijke bestemming voor een rustige zonvakantie met het hele gezin. De zon schijnt hier maar liefst 320 dagen per jaar, waarmee de Costa de Almeria de meest zonnige Costa van Spanje is. 

costa.jpg
Costa de la Luz

Costa de la Luz: oftewel de kust van het licht en met ruim 3000 uur zon per jaar perfect voor een heerlijke vakantie. Dit Spaanse kustgebied vind je in de regio Andalusië en loopt helemaal door tot aan de grens met Portugal.

Alhambra
Andalusië

Vier jouw welverdiende vakantie in Andalusië! Deze regio is gelegen in Zuid-Spanje en is één van de mooiste streken van Spanje. Hier vind je prachtige steden met vele bezienswaardigheden. De bekendste steden in deze streek zijn Malaga, Sevilla, Cordoba en Granada.

Alle duitse touroperators direct vergelijken
Hier boek je ze werkelijk allemaal!

Unieke laagste prijsgarantie
Nergens anders boek je voordeliger!

Lastminute Super Deals
Ook kort voor vertrek besparen!

bottom of page