top of page
Olimar Reisen

Olimar Reisen boek je natuurlijk het voordeligst op Duitsetouroperators.nl

Als u het geijkte aanbod wilt vermijden en in bent voor minder bekende oorden en bijzondere hotels in Portugal, Zuid-Europa of bijvoorbeeld Brazilië, dan kunt u kiezen voor een pakketreis van Olimar Reisen.

Het familiebedrijf Olimar Reisen is specialist in reizen naar Portugal en Zuid-Europa en heeft daarmee ruim 40 jaar ervaring. Als aanbieder van vakanties naar Portugal wordt het door velen als marktleider gezien. Olimar Reisen streeft naar relatief gunstige prijzen.

Het aanbod wijkt af van hetgeen u normaal in de catalogi aantreft. Zo kunt u afreizen naar minder bekende streken en bijzondere hotels, die gedeeltelijk slechts bij Olimar Reizen te vinden zijn. Hierdoor heeft u de kans om bijvoorbeeld de uitgebreide flora en fauna van het regenwoud in Brazilië te ontdekken, maar ook in Portugal in een zogenaamde Pousada te overnachten. Vaak betreft het historische gebouwen als kastelen en kloosters, waardoor een speciale sfeer ontstaat. Ook op het programma staat het op één na kleinste Afrikaanse staatje São Tomé, waar u kunt genieten van zeldzame, ongerepte natuur.

Naast de bekende pakketreizen is het mogelijk om met individuele bouwstenen tegen dagactuele toptarieven uw eigen reis samen te stellen.

Thema's als actief, luxueus, design, exclusief, familie, natuur, golf en gourmet kunnen u daarbij tot leidraad zijn.

Welke je reis van Olimar Reisen je ook zoekt, je vindt het op Duitsetouroperators.nl

Goedkope duitse lastminute aanbiedingen Olimar Reisen?

Deze boek je natuurlijk op Duitsetouroperators.nl, jouw duitse boekingssite voor de goedkoopste duitse vliegvakanties Olimar Reisen.

Alle duitse touroperators direct vergelijken
Hier boek je ze werkelijk allemaal!

Unieke laagste prijsgarantie
Nergens anders boek je voordeliger!

Lastminute Super Deals
Ook kort voor vertrek besparen!

bottom of page