top of page
Schauinsland Reisen

Op vakantie met de reisorganisatie Schauinsland

Schauinsland Reisen is al enkele jaren een trouwe partner van Duitsetouroperators.nl.
De focus van deze Duitse reisorganisatie ligt op reizen naar het Middellandse Zeegebied. Naar bestemmingen als Spanje, de Canarische Eilanden, Turkije, Egypte, Tunesië, Portugal en Griekenland. Waar de focus van het bedrijf in de jaren 70 en 80 vooral op Europa lag, is dit inmiddels wel anders. Door de jaren heen is het portfolio van Schauinsland flink gegroeid met veel bestemmingen in Azië, het Caribisch gebied en het midden-oosten. 

De achtergrond van Schauinsland Reisen

Het bedrijf achter Schauinsland werd opgericht in 1918 in Duisburg in Duitsland. Van oorsprong was het geen reisbureau, maar een verhuis- en transportbedrijf. Na de economische crisis begon de organisatie zich echter steeds meer te focussen op busreizen en zo opende Schauinsland haar allereerste reisbureau in 1959. Door de jaren heen werden reizen en in het bijzonder vliegreizen steeds populairder. Het vliegverkeer groeide al snel het aantal busreizen voorbij en vanaf dat moment was Schauinsland Reisen een feit. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot één van de beste reisorganisaties van Duitsland, maar is desondanks nog steeds 'klein' gebleven. 

Waarom boeken bij Schauinsland?

Dus, waarom zou je je vakantie boeken bij Schauinsland Reisen? Dat is niet zo moeilijk om te bedenken. Wij hebben hieronder de beste redenen voor je op een rij gezet:

 

  • Uitgebreid aanbod, ook buiten Europa

  • Meer dan 60 jaar ervaring in de reisbranche!

  • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding

  • Veel goedkope vluchten vanaf Duitsland

  • Geschikt voor alle doelgroepen; families, all inclusive & adults only


Bij Schauinsland Reisen kan je je vakantie met zekerheid en een gerust hart boeken. Via onze website bekijk je gemakkelijk alle pakketreizen van deze aanbieder.

Laat je verrassen door de goedkope aanbiedingen en vlieg mee met Schauinsland naar jouw vakantieadres!

Goedkope duitse lastminute aanbiedingen Schauinsland Reisen?

Deze boek je natuurlijk op Duitsetouroperators.nl, jouw duitse boekingssite voor de goedkoopste duitse vliegvakanties Schauinsland Reisen.

Alle duitse touroperators direct vergelijken
Hier boek je ze werkelijk allemaal!

Unieke laagste prijsgarantie
Nergens anders boek je voordeliger!

Lastminute Super Deals
Ook kort voor vertrek besparen!

bottom of page