Bestemmingsinformatie Senegal

 

In het land Senegal, gelegen aan de Afrikaanse westkust, wordt u met open armen ontvangen. Geen wonder dus dat het land de bijnaam ‘land van de gastvrijheid’ draagt. Stap vanuit uw hotel direct met uw voeten op het zandstrand van Somone aan de Atlantische Oceaan of spot flamingo’s bij de Somone lagune. Ook hoofdstad Dakar, met vele sporen uit het koloniale verleden, is een bezoek waard tijdens een vakantie Senegal.

 

In Senegal, gelegen aan de westkust van Afrika aan de Atlantische Oceaan, voelt u zich meer dan welkom. Het land wordt namelijk ook wel het 'Land van de Teranga' oftewel de gastvrijheid genoemd.
Wanneer u uw vakantie Senegal bij Duitsetouroperators.nl boekt, verblijft u o.m. in een luxe hotel in Somone. Dit plaatsje is genoemd naar een kleine rivier met oorsprong in het massief tussen Ndiass en Thiès. Deze bevloeit een reeks baobabwouden om zich dan via een wijd zoutwaterbekken in de Atlantische oceaan te storten.

Vanuit uw hotel van Duitsetouroperatoras.nl, stapt u tijdens een zonvakantie zo op het witte, rustige zandstrand van Somone.
Ziet u zichzelf al zitten, op een ligbedje onder een rieten parasol, omgeven door wuivende palmen?
Wie geen zin heeft in zand tussen zijn tenen, kan vanuit het zwembad in het hotel genieten van een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan.

 

Een van de dingen die u in Senegal haast niet kunt missen, is de prachtige flora en fauna die u hier tegenkomt.
Op loopafstand van het hotel bevindt zich ook de vogelrijke Somone lagune, waar u tijdens een boottocht onder andere pelikanen en flamingo’s kunt spotten.
Kunt u geen genoeg krijgen van dieren, dan kunt u op safari in het Réserve de Bandia, waar u oog in oog komt te staan met neushoorns, krokodillen en giraffes in een natuurlijke omgeving.

 

Voor kunst- en cultuurliefhebbers is een uitstapje naar hoofdstad Dakar, gelegen op het meest westelijke stukje Afrika, een echte aanrader tijdens een vakantie Senegal. Dwaal hier rond over gezellige markten, waar de Afrikaanse geuren van bloemen, verse kruiden en fruit u tegemoet komen. Hier vindt u ook leuke traditionele souvenirs voor het thuisfront. Of bezoek het ‘Musée Théodore-Monod’, waar u voorwerpen van traditionele Afrikaanse stammen in het echt kunt bewonderen.

Per ferry kunt u ook vanuit Dakar oversteken naar het Île de Gorée. Vanaf hier werden tussen de 16e en 19e eeuw de slaven getransporteerd. Nu is het eiland een monument dat mensen moet blijven herinneren aan de wrede geschiedenis.

 

Voordelige duitse vakantie Senegal en goedkope duitse lastminutes Senegal beginnen natuurlijk op Duitsetouroperators.nl, de grootste duitse vakantie site boordevol goedkope duitse lastminutes Senegal en voordelige vliegvakanties Senegal!

2196196.jpg

Meld je nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Over Duitsetouroperators.nl
Bij Duitsetouroperators.nl helpen we je bij het boeken van je voordelige duitse vliegvakantie in samenwerking met Schmetterling Reisen, het grootste duitse reisbureau met meer dan 3800 aangesloten duitse reisbureaus. Hier boek je alle bekende duitse touroperators voor een super voordelige vakantie vanaf duitsland, bekijk de beste deals en profiteer van hoge kortingen voor jouw duitse vliegvakantie.
 
Een veilige website
Deze website is geheel anoniem te gebruiken, alleen ten tijde van het maken van een reservering zullen we de benodigde gegevens van je nodig hebben om de boeking definitief te maken. Jouw gegevens zijn veilig bij ons en worden niet gebruikt voor marketing of commerciele doeleinden, ook zullen deze nimmer worden doorverkocht aan derde partijen.
Boeken en betalen van je reis via Duitsetouroperators.nl is veilig, het gehele boeking en betaalproces gebeurt in een gesloten en veilige omgeving conform de laatste europese richtlijnen. Na het definitief maken van je reis en de door jouw gekozen betaalmethode (online of per bank) worden jouw gegevens conform deze europese richtlijnen gebruikt om de boeking verder af te ronden. De afhandeling van je betaling en de reisbescheiden wordt geheel verzorgd door Schmetterling Reisen.
Op vakantie vanaf Duitsland?
Bekijk nu de beste deals en profiteer van voordelige kinderkortingen en altijd de scherpste prijzen voor een heerlijke vliegvakantie vanaf Duitsland.
Disclaimer
Alle informatie op deze website, vooraf - tijdens- en na uw reis alsmede het boekings en betalingstraject vallen onder de garantie en service van de desbetreffende reisaanbieder, Duitsetouroperators.nl treft hierin geen enkele verantwoordelijkheid.
Duitsetouroperators.nl is een online aanbieder van goedkope duitse vliegvakanties echter geen reisorganisator conform de wetgeving en kent derhalve geen aansprakelijkheid.
Volg ons

2020 © Duitsetouroperators.nl | Alle rechten voorbehouden 

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle