Bestemmingsinformatie Mombasa

 

Spierwitte stranden, een azuurblauwe zee en in het binnenland prachtige natuur en wildparken met ‘the Big Five’. Tel daarbij op de hartelijke bevolking, het heerlijke eten en het warme klimaat en u hebt alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie! Afrika moet u vol overgave beleven, voelen, ruiken en proeven en Kenia is daarvoor het perfecte land!

 

Na een overtocht met de ferry bevindt u zich in Mombasa Zuid. Deze ca. 60 km lange kust bestaat uit prachtige witte stranden met wuivende palmbomen en een helderblauwe zee. Aan deze kust bevinden zich de mooiste stranden van Kenia, zoals Diani Beach en Galu Beach. Hier liggen de grotere resorts met vele (sport)faciliteiten en uitstekende restaurants. Ook treft u langs de kust een aantal gezellige eet- en drinktentjes aan, zoals Fourty Thieves. Ter hoogte van Diani Beach is een klein winkelcentrum gebouwd. Voor de kust bevinden zich prachtige koraalriffen, zeer geschikt voor duikers en snorkelliefhebbers. Een excursie naar het Kisite Marine National Park en Wasini Island is dan ook zeker aan te raden, evenals een korte safari door het Simba Hills National Reserve, waar u o.a. olifanten en sabelantilopen kunt tegenkomen.

 

Als men uit Mombasa over de Nyali brug rijdt, komt men in Mombasa Noord. De noordkust ligt het dichtst bij Mombasa en heeft mooie stranden met daarbij vele discotheken, kleine souvenirstalletjes en eet- en drinktentjes. Een echte aanrader is het restaurant Tamarind Dhow; varend onder de sterrenhemel kunt u genieten van vele visspecialiteiten. Ook restaurant Aqua Marin heeft een uitstekende keuken. Landinwaarts bestaat deze streek uit dorpjes waar de lokale bevolking woont. In de omgeving kunt u verschillende uitstapjes maken, zoals een bezoek aan Mombasa of Mamaba Crocodile Village, de grootste krokodillenboerderij van Afrika. Wanneer u souvenirs wilt kopen en gelijk wilt zien hoe deze gemaakt worden kunt u naar de Bombolulu Workshop gaan. Bij de prachtig aangelegde Bamburi Nature Trail, kunt u vrijwel alle in Kenia levende dieren zien.

 

Voordelige duitse vakantie Mombasa en goedkope duitse lastminutes Mombasa beginnen natuurlijk op Duitsetouroperators.nl, de grootste duitse vakantie site boordevol goedkope duitse lastminutes Mombasa en voordelige vliegvakanties Mombasa!

Je vakantie begint hier
Hier vergelijk je direct de beste deals  van de beste touroperators!

Meld je nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

LASTMINUTE VLIEGVAKANTIES
TROPISCHE ZON VAKANTIES
ONZE PARTNERS
OVER DUITSETOUROPERATORS.NL
Bij Duitsetouroperators.nl helpen we je bij het boeken van je reis in samenwerking met o.a. Alltours, de Vakantiediscounter, D-Reizen, Prijsvrij en Corendon maar we handelen de boekingen niet zelf af.  Alle aangeboden vakantie bestemmingen worden doorverwezen naar de website van de desbetreffende reisaanbieder alwaar u uw reis definitief boekt en betaalt.
Omdat wij geen toegang hebben tot jouw boekingsinformatie, kun je het beste kontakt opnemen met de desbetreffende reisorganisatie voor al je vragen.
Duitsetouroperators.nl is geen reisorganisator conform de wetgeving en kent geen aansprakelijkheid.
DISCLAIMER
Alle informatie op deze website, vooraf - tijdens- en na uw reis alsmede het boekings en betalingstraject vallen onder de garantie en service van de desbetreffende reisaanbieder, Duitsetouroperators.nl treft hierin geen enkele verantwoordelijkheid.
Volg ons

2017 © Duitsetouroperators.nl | Alle rechten voorbehouden 

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle