Bestemmingsinformatie Mombasa

 

Spierwitte stranden, een azuurblauwe zee en in het binnenland prachtige natuur en wildparken met ‘the Big Five’. Tel daarbij op de hartelijke bevolking, het heerlijke eten en het warme klimaat en u hebt alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie! Afrika moet u vol overgave beleven, voelen, ruiken en proeven en Kenia is daarvoor het perfecte land!

 

Na een overtocht met de ferry bevindt u zich in Mombasa Zuid. Deze ca. 60 km lange kust bestaat uit prachtige witte stranden met wuivende palmbomen en een helderblauwe zee. Aan deze kust bevinden zich de mooiste stranden van Kenia, zoals Diani Beach en Galu Beach. Hier liggen de grotere resorts met vele (sport)faciliteiten en uitstekende restaurants. Ook treft u langs de kust een aantal gezellige eet- en drinktentjes aan, zoals Fourty Thieves. Ter hoogte van Diani Beach is een klein winkelcentrum gebouwd. Voor de kust bevinden zich prachtige koraalriffen, zeer geschikt voor duikers en snorkelliefhebbers. Een excursie naar het Kisite Marine National Park en Wasini Island is dan ook zeker aan te raden, evenals een korte safari door het Simba Hills National Reserve, waar u o.a. olifanten en sabelantilopen kunt tegenkomen.

 

Als men uit Mombasa over de Nyali brug rijdt, komt men in Mombasa Noord. De noordkust ligt het dichtst bij Mombasa en heeft mooie stranden met daarbij vele discotheken, kleine souvenirstalletjes en eet- en drinktentjes. Een echte aanrader is het restaurant Tamarind Dhow; varend onder de sterrenhemel kunt u genieten van vele visspecialiteiten. Ook restaurant Aqua Marin heeft een uitstekende keuken. Landinwaarts bestaat deze streek uit dorpjes waar de lokale bevolking woont. In de omgeving kunt u verschillende uitstapjes maken, zoals een bezoek aan Mombasa of Mamaba Crocodile Village, de grootste krokodillenboerderij van Afrika. Wanneer u souvenirs wilt kopen en gelijk wilt zien hoe deze gemaakt worden kunt u naar de Bombolulu Workshop gaan. Bij de prachtig aangelegde Bamburi Nature Trail, kunt u vrijwel alle in Kenia levende dieren zien.

 

Voordelige duitse vakantie Mombasa en goedkope duitse lastminutes Mombasa beginnen natuurlijk op Duitsetouroperators.nl, de grootste duitse vakantie site boordevol goedkope duitse lastminutes Mombasa en voordelige vliegvakanties Mombasa!

Stewardess.jpg

Meld je nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Over Duitsetouroperators.nl
Bij Duitsetouroperators.nl helpen we je bij het boeken van je voordelige duitse vliegvakantie in samenwerking met Schmetterling Reisen, het grootste duitse reisbureau met meer dan 3800 aangesloten duitse reisbureaus. Hier boek je alle bekende duitse touroperators voor een super voordelige vakantie vanaf duitsland, bekijk de beste deals en profiteer van hoge kortingen voor jouw duitse vliegvakantie.
 
Een veilige website
Deze website is geheel anoniem te gebruiken, alleen ten tijde van het maken van een reservering zullen we de benodigde gegevens van je nodig hebben om de boeking definitief te maken. Jouw gegevens zijn veilig bij ons en worden niet gebruikt voor marketing of commerciele doeleinden, ook zullen deze nimmer worden doorverkocht aan derde partijen.
Boeken en betalen van je reis via Duitsetouroperators.nl is veilig, het gehele boeking en betaalproces gebeurt in een gesloten en veilige omgeving conform de laatste europese richtlijnen. Na het definitief maken van je reis en de door jouw gekozen betaalmethode (online of per bank) worden jouw gegevens conform deze europese richtlijnen gebruikt om de boeking verder af te ronden. De afhandeling van je betaling en de reisbescheiden wordt geheel verzorgd door Schmetterling Reisen.
Op vakantie vanaf Duitsland?
Bekijk nu de beste deals en profiteer van voordelige kinderkortingen en altijd de scherpste prijzen voor een heerlijke vliegvakantie vanaf Duitsland.
Disclaimer
Alle informatie op deze website, vooraf - tijdens- en na uw reis alsmede het boekings en betalingstraject vallen onder de garantie en service van de desbetreffende reisaanbieder, Duitsetouroperators.nl treft hierin geen enkele verantwoordelijkheid.
Duitsetouroperators.nl is een online aanbieder van goedkope duitse vliegvakanties echter geen reisorganisator conform de wetgeving en kent derhalve geen aansprakelijkheid.
Volg ons

2020 © Duitsetouroperators.nl | Alle rechten voorbehouden 

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle