Bestemmingsinformatie Kenia

 

Spierwitte stranden, een azuurblauwe zee en in het binnenland prachtige natuur en wildparken met ‘the Big Five’. Tel daarbij op de hartelijke bevolking, het heerlijke eten en het warme klimaat en u hebt alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie! Afrika moet u vol overgave beleven, voelen, ruiken en proeven en Kenia is daarvoor het perfecte land!

 

Kenia staat wereldwijd vooral bekend om zijn prachtige natuur en de indrukwekkende natuurparken. Voor de meeste bezoekers is een safari dan ook het hoogtepunt van de vakantie. Er worden talloze safari’s aangeboden, variërend in duur van één dag tot meerdere weken. Het grootste en bekendste natuurpark in het land is de Masaï Mara, in het zuidwesten van Kenia. Het gebied beslaat circa 1700 km² en is een onderdeel van de Serengetivlakte. U vindt hier de zogenoemde ‘Big Five’: olifant, buffel, leeuw, luipaard en neushoorn. Ook wonen hier de Masaï, een traditionele stam die al eeuwenlang volgens hun eigen gebruiken leeft. Het is mogelijk om een bezoek te brengen aan een Masaïdorp.

 

De prachtige, brede en hagelwitte stranden moet u gezien hebben. Een zonnebril is geen overbodige luxe, zó wit is het zand. U kijkt uw ogen uit vanwege alle bedrijvigheid op en rond het strand. Zo kunt u van alles kopen bij de vele verkopers die op het strand actief zijn, een ritje maken op een kameel of heerlijk surfen, zeilen of zwemmen. U kunt zich ook vergapen aan de vele soorten en maten vaartuigen die de zee op gaan voor de vangst van de dag.

Waag u ook eens op het water en ga op zoek naar dolfijnen in het wild! Een onvergelijkbare ervaring. Soms komen ze zo dicht bij uw bootje dat u ze (bijna) aan kunt raken. Neem uw snorkel mee, zodat u ook een kijkje kunt nemen bij de adembenemende koraalriffen voor de kust.

 

In Kenia, Oost Afrika, vindt u het allemaal: moderne steden, traditionele dorpjes, wilde natuur, bountystranden, verrukkelijke lokale gerechten en meer… Zet al uw zintuigen open, u zult er bijna niet genoeg aan hebben.

U kunt in Kenia natuurlijk genieten van een ontspannen zonvakantie aan één van de paradijselijke witte stranden, maar het land heeft veel meer te bieden. Prachtige natuurparken met wilde dieren in hun natuurlijke omgeving lonken voor een onvergetelijke safari. U zult versteld staan van de ruige natuur en ontroerd raken door het zien van de talloze dieren die hun eigen gang gaan.

Ook onder water is er genoeg te zien: bij de Keniaanse Kust kunt u geweldig duiken, of snorkelen bij de prachtig gekleurde koraalriffen.

Zin in een stedentripje? Bezoek dan Nairobi, de hoofdstad van het land. Hier kunt u het Nationale Museum bezoeken en de skyline van het moderne zakencentrum bewonderen. Een groter contrast met het binnenland is bijna niet denkbaar. Of slenter door de straten van Mombasa, waar u in het oude centrum nog de restanten vindt van de verschillende periodes uit de Keniaanse geschiedenis. Ook een bezoek aan het eeuwenoude Portugese fort mag niet ontbreken.

En na een dag eropuit is het goed bijkomen aan een rijk gevulde tafel vol plaatselijke specialiteiten die verser dan vers zijn.

 

Voordelige duitse vakantie Kenia en goedkope duitse lastminutes Kenia beginnen natuurlijk op Duitsetouroperators.nl, de grootste duitse vakantie site boordevol goedkope duitse lastminutes Kenia en voordelige vliegvakanties Kenia!

Stewardess.jpg

Meld je nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Over Duitsetouroperators.nl
Bij Duitsetouroperators.nl helpen we je bij het boeken van je voordelige duitse vliegvakantie in samenwerking met Schmetterling Reisen, het grootste duitse reisbureau met meer dan 3800 aangesloten duitse reisbureaus. Hier boek je alle bekende duitse touroperators voor een super voordelige vakantie vanaf duitsland, bekijk de beste deals en profiteer van hoge kortingen voor jouw duitse vliegvakantie.
 
Een veilige website
Deze website is geheel anoniem te gebruiken, alleen ten tijde van het maken van een reservering zullen we de benodigde gegevens van je nodig hebben om de boeking definitief te maken. Jouw gegevens zijn veilig bij ons en worden niet gebruikt voor marketing of commerciele doeleinden, ook zullen deze nimmer worden doorverkocht aan derde partijen.
Boeken en betalen van je reis via Duitsetouroperators.nl is veilig, het gehele boeking en betaalproces gebeurt in een gesloten en veilige omgeving conform de laatste europese richtlijnen. Na het definitief maken van je reis en de door jouw gekozen betaalmethode (online of per bank) worden jouw gegevens conform deze europese richtlijnen gebruikt om de boeking verder af te ronden. De afhandeling van je betaling en de reisbescheiden wordt geheel verzorgd door Schmetterling Reisen.
Op vakantie vanaf Duitsland?
Bekijk nu de beste deals en profiteer van voordelige kinderkortingen en altijd de scherpste prijzen voor een heerlijke vliegvakantie vanaf Duitsland.
Disclaimer
Alle informatie op deze website, vooraf - tijdens- en na uw reis alsmede het boekings en betalingstraject vallen onder de garantie en service van de desbetreffende reisaanbieder, Duitsetouroperators.nl treft hierin geen enkele verantwoordelijkheid.
Duitsetouroperators.nl is een online aanbieder van goedkope duitse vliegvakanties echter geen reisorganisator conform de wetgeving en kent derhalve geen aansprakelijkheid.
Volg ons

2020 © Duitsetouroperators.nl | Alle rechten voorbehouden 

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle