Bestemmingsinformatie Hammamet

 

Zorgeloos zonnen, avontuurlijke uitstapjes en culinair dineren: Hammamet biedt het allemaal. Deze Tunesische badplaats is populair vanweg het sfeervolle centrum, de oude medina en de schitterende zandstranden. De Tunesische sferen zullen u bekoren!

 

Een bezoek aan de oude medina (stad) van Hammamet kunt u niet overslaan. Als u door de smalle straatjes wandelt, lijkt het alsof de tijd er heeft stilgestaan. U vindt er witte huisjes, een moskee en een Turks badhuis. Daarnaast bevindt zich in de medina de kasbah, een 13e eeuws fort. Vanaf dit fort, dat deels tegen een heuvel is gebouwd, hebt u een prachtig uitzicht over de stranden, de zee en de gehele badplaats.

Hammamet heeft naast alle monumentale bezienswaardigheden ook musea. Het Dar Hammamet-museum, in de medina, biedt een overzicht van ceremoniële- en trouwkleding. Daarnaast vindt u in Dar Sebastien een schitterende villa die behoort tot het Cultureel Centrum van Hammamet, in de zomer worden er openluchtvoorstellingen gegeven. Het huis en de prachtige tuin kunt u met een gids bewonderen.

Voor meer vermaak moet u beslist Carthage Land bezoeken. Dit is een pretpark in de hotelwijk Yasmine Hammamet waar u een bootrit kunt maken door de geschiedenis van Tunesië. In dit fantastische park vindt u een gigantische glijbaan en zelfs een kleine dierentuin.

 

Hammamet is een levendige, langgerekte badplaats met kilometerslange zandstranden. Ook de actieve zonaanbidder hoeft zich niet te vervelen, aan de kust zijn talrijke watersporten te beoefenen. Centraal in de grote badplaats ligt de oude medina, een oude ommuurde binnenstad met een 13e eeuws fort en sfeervolle straatjes met winkels, restaurants en terrassen.

In de sfeervolle badplaats is de Tunesische sfeer nog goed te proeven: in de oude binnenstad vindt u knusse, smalle straatjes met authentieke woningen, restaurants en tal van souvenirwinkeltjes. Het nieuwere centrum in de hotelwijk Yasmine Hammamet biedt een uitgebreid aanbod van terrasjes en gezellige restaurants.

De omgeving biedt vele mogelijkheden voor excursies: zo vindt u nog veel overblijfselen uit lang vervlogen tijden, kunt u een spannende rit op een dromedaris maken of de prachtige kust verkennen door een boottocht met een piratenschip.

Hammamet is één van de populairste bestemmingen van de Tunesische Kust, en geschikt voor een breed publiek. Het ligt in het noordoosten van Tunesië, op ongeveer 100 km van de luchthaven van Monastir.

 

Voordelige duitse vakantie Hammamet en goedkope duitse lastminutes Hammamet beginnen natuurlijk op Duitsetouroperators.nl, de grootste duitse vakantie site boordevol goedkope duitse lastminutes Hammamet en voordelige vliegvakanties Hammamet!

Stewardess.jpg

Meld je nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Over Duitsetouroperators.nl
Bij Duitsetouroperators.nl helpen we je bij het boeken van je voordelige duitse vliegvakantie in samenwerking met Schmetterling Reisen, het grootste duitse reisbureau met meer dan 3800 aangesloten duitse reisbureaus. Hier boek je alle bekende duitse touroperators voor een super voordelige vakantie vanaf duitsland, bekijk de beste deals en profiteer van hoge kortingen voor jouw duitse vliegvakantie.
 
Een veilige website
Deze website is geheel anoniem te gebruiken, alleen ten tijde van het maken van een reservering zullen we de benodigde gegevens van je nodig hebben om de boeking definitief te maken. Jouw gegevens zijn veilig bij ons en worden niet gebruikt voor marketing of commerciele doeleinden, ook zullen deze nimmer worden doorverkocht aan derde partijen.
Boeken en betalen van je reis via Duitsetouroperators.nl is veilig, het gehele boeking en betaalproces gebeurt in een gesloten en veilige omgeving conform de laatste europese richtlijnen. Na het definitief maken van je reis en de door jouw gekozen betaalmethode (online of per bank) worden jouw gegevens conform deze europese richtlijnen gebruikt om de boeking verder af te ronden. De afhandeling van je betaling en de reisbescheiden wordt geheel verzorgd door Schmetterling Reisen.
Op vakantie vanaf Duitsland?
Bekijk nu de beste deals en profiteer van voordelige kinderkortingen en altijd de scherpste prijzen voor een heerlijke vliegvakantie vanaf Duitsland.
Disclaimer
Alle informatie op deze website, vooraf - tijdens- en na uw reis alsmede het boekings en betalingstraject vallen onder de garantie en service van de desbetreffende reisaanbieder, Duitsetouroperators.nl treft hierin geen enkele verantwoordelijkheid.
Duitsetouroperators.nl is een online aanbieder van goedkope duitse vliegvakanties echter geen reisorganisator conform de wetgeving en kent derhalve geen aansprakelijkheid.
Volg ons

2020 © Duitsetouroperators.nl | Alle rechten voorbehouden 

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle