top of page
Kreta.jpg
Kreta

Kreta behoort al jaren tot één van de populairste vakantiebestemmingen in Griekenland. En dat is niet zonder reden, want het eiland heeft verrassend veel te bieden. Zo vind je er schitterende zandstranden .

Rhodos.jpg
Rhodos

Rhodos is een populaire vakantiebestemming in Griekenland. Het eiland is een van de meest oostelijke eilanden, dichtbij het Turkse vasteland. Het lekkere eten, de gastvrije Grieken en het heerlijke weer maken het eiland ideaal voor een zonvakantie.

Kos.jpg
Kos

Het eiland Kos behoort tot de meest populaire vakantiebestemmingen van Griekenland en biedt alle elementen voor een heerlijke zonvakantie! Naast zonbestemming staat het eiland ook bekend als fietseiland.

corfu.jpg
Corfu

Corfu, het groene eiland van Griekenland. Het eiland bestaat uit prachtige baaien met groenblauw water en beboste bergen met olijf- en pijnbomen. In het populaire Paleokastritsa kun je heerlijk zwemmen in kristalhelder water, relaxen op goudgele stranden en snorkelen of onderwatergrotten spotten. 

Zakynthos-2.jpg
Zakynthos

Zakynthos behoort al jarenlang tot de beste vakantiebestemmingen van Griekenland. En dat is niet zonder reden, want nergens anders in Griekenland vind je zulke helderblauwe baaien en paradijselijke stranden. Maar ook als liefhebber van natuur en de Griekse keuken is het uitstekend vertoeven op Zakynthos.

greece-santorini-oia-wallpaper-534aa1a4b2209.jpg
Santorini

Santorini is zonder twijfel het meest bijzondere vakantie eiland van Griekenland. Het eiland heeft zijn vorm te danken aan diverse vulkaanuitbarstingen. Via een dagtocht per boot kun je onder andere een bezoek brengen aan deze vulkaankrater. 

Alle duitse touroperators direct vergelijken
Hier boek je ze werkelijk allemaal!

Unieke laagste prijsgarantie
Nergens anders boek je voordeliger!

Lastminute Super Deals
Ook kort voor vertrek besparen!

bottom of page