top of page
Kusadasi.jpg
Kusadasi

Een heerlijke zonvakantie in Turkije spendeer je in het levendige Kusadasi aan de Egeische kust. Ontspan aan de mooie stranden en verblijf in een van de mooie hotels en resorts. Kusadasi beschikt over 2 populaire stranden: Long Beach en Ladies Beach. 

Bodrum.jpg
Bodrum

Bodrum is één van de hipste badplaatsen aan de Egeïsche Kust. Voor een zonovergoten vakantie in Turkije gemixt met goede uitgaansgelegenheden en leuke bezienswaardigheden zit je hier goed. De badplaats ligt aan de moderne jachthaven waar altijd wel iets te doen is.

gumbet.jpg
Gumbet

Gümbet is een levendig stadje aan de Egeïsche kust in Turkije en nog vrij onbekend bij de meeste mensen. Hoewel het een klein plaatsje is, en het pal naast Bodrum ligt, zal een vakantie naar Gümbet je niet teleurstellen! Perfect voor zonaanbidders en strandliefhebbers

Kustlijn van Izmir
Izmir

Ook genieten van een ontspannen vakantie aan de Turkse Kust? Verblijf dan in de gezellige havenstad Izmir. Izmir is gelegen in het westen van Turkije aan de Egeïsche Kust. De prachtige locatie aan een schitterende baai omringd met hoge heuvels maken Izmir een werkelijk plaatje vanuit de lucht om te zien. 

didim.jpg
Didim

Een heerlijke zonvakantie aan de Egeïsche Kust beleef je in Didim in het westen van Turkije. Didim ligt tussen de wat grotere plaatsen Bodrum en Kusadasi aan een prachtige baai aan de Egeïsche Kust. Het is een kleurrijke stad vol met palmbomen en interessante gebouwen zoals de grote centrale Moskee Ilyas Bey midden in het centrum.

all inclusive 1.jpg
All Inclusive

Wat zijn jouw favoriete bezigheden tijdens vakantie? Lekker op je ligbedje aan het strand uitrusten, genieten van warme zonnestralen, zwemmen in het zwembad en helemaal nergens over te hoeven nadenken... 

Alle duitse touroperators direct vergelijken
Hier boek je ze werkelijk allemaal!

Unieke laagste prijsgarantie
Nergens anders boek je voordeliger!

Lastminute Super Deals
Ook kort voor vertrek besparen!

bottom of page